Tästä se lähtee

Hei Siellä!

Perustin itselleni nettisivun. Miksi?
No kun jostain tuli sellainen idea. Idean taustalla on ehkä halu jakaa ajatuksia ja ihan muuten vaan myös olla avoin maailmalle. Huudella sinne jotain ja katsoa kuinka se vastaa !

Muuttuva tekijä sai alkunsa musiikin tekemisestä, mutta kuten arvata saattaa sehän levähti ihan käsiin tämä projekti. Tai ehkä juuri siksi kun tykkään kokeilla oikeastaan kaikenlaisesta kaikesta tässä elämässä. On vaikea keskittyä vain yhteen tekemiseen, mutta nyt sain pakan vihdoin kasaan ja tajusin että voin olla muuttuva tekijä, eikä tarvitse jämähtää mihinkään vanhaan! Vihdoinkin vapaa.

Uuden luominen on intohimo.
Niinkuin on myös taistelu riistokapitalismia vastaan. Tosin se ei ehkä ole intohimo vaan ennemminkin velvollisuus, johon olen kasvanut.
Nyt en enää osaa päättää mitä sanoisin kun on niin paljon sanottavaa siitä kaikesta. No. Ei spoilata kaikkea heti alkuun vaan katsellaan mitä tästä tulee ! Toivottavasti kuitenkin tie lopulta vie (ainkain minut) takaisin itseorganisoituviin ekoyhteisöihin, jotka elävät luonnon kiertokultua kunnioittaen ja jälkensä siivoten.

Tää maapallo on kuiteskin aika siisti mesta, et olis tosi kiva jos kaikki sen asukit pystyis nauttimaan sen antimista tasavertaisesti, eikä tälleen että eliitti vaan vetää välistä kaiken minkä saa ja muut ihmettelee, ku yhteiskunta rapautuu jotenki hissuksiin..

(Joo kyllä se kaatuu, mut missä kelasit sillon olla ? )

ps. puhunko liian suoraan?

Ihan sama. Mul on oikeus käyttää just mun omaa ääntäni ja puhuu just siitä mistä haluan, ei mulla oo kenenkään muun ääntä käytettävissä, enkä sitä ajatellu kellekään muulle antaa. Se illuusio siitä, että tää edustuksellinen demokratia ja ihmisten äänen antaminen, jollekin toiselle olis ok täytyy myös murtaa. ELI HEI! Ei sun tartte antaa sun ääntäs yhtään kellekään. Sul on oikeus osallistua päättämään siitä, miten tää maailma, yhteiskunta mis me eletään järjestyy. Onko selvä? Hyvä.
LETS ROCK!
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s